Doświadcz wyjątkowych dań inspirowanych kuchniami całego świata autorstwa Jacka Filipczyka, szefa kuchni, który w swojej autorskiej wizji dań, poprzez sezonową doskonałość produktów lokalnych, manifestuje umiłowanie prostoty i zmysłowości.

Rozpocznij posiłek od naszych wykwintnych przystawek.

Marynowane rydze, szalotka, korniszon, mus z żółtka, majonez chrzanowy, piklowana, rzodkiewka, chleb żytni na zakwasie

Mus kalafiorowo-ziemniaczany, oliwa szczypiorkowa, cukinia, szalotka, groszek cukrowy

pomidorki koktajlowe, rzodkiewka, fasola sojowa Edamame, prażone, migdały, pesto z rukoli i orzechów nerkowca

Plastry buraka marynowane w occie jabłkowym, miodzie i kolendrze, szpinak, szparagi, granat, sos balsamiczny malinowy, marynowane Tofu Inari

selekcja trzech lokalnych wędlin dojrzewających | konfitura z czerwonej cebuli i żurawiny | pikle | pieczywo | masło

selekcja czterech lokalnych serów | konfitura z czerwonej cebuli i żurawiny | orzechy | winogrona | pieczywo | masło

Rozgrzej się w aromatycznych zupach, w których harmonia świeżych warzyw i wyrazistych przypraw tworzy niezapomniane smaki.

Jajko, purée ziemniaczano-chrzanowe, biała kiełbasa, cebula dymka, pieczarka

Kasza Bulgur z kolendrą i boczniakami, szczypiorkowa oliwa, cebula szalotka

Nasze sałatki to prawdziwe dzieła sztuki kulinarnej, łączące świeże liście z pysznymi dodatkami.

Liście sałaty, szparagi, pomidorki koktajlowe, koper włoski, ogórek, dressing pomarańczowy

Sałata Rzymska, boczek, kapary, grzanki, sos Cezar, ser Grana Padano

Sałata Rzymska, fasola sojowa Edamame, kapary, grzanki, sos Cezar, ser Grana Padano

od / from:

sałata, pomidor, korniszon, sos majonezowo-musztardowy ze szczypiorkiem, frytki

DODAJ DO SWOJEGO DANIA:

bekon + 12 PLN
cheddar + 12 PLN
krążki cebulowe + 12 PLN

bułka Chałka, marynowany burak, roszponka, aioli z suszonych pomidorów, pomidor ogórek, frytki z batata

pieczony indyk, boczek, jajko sadzone, pomidor, ogórek, sałata Rzymska, majonez, frytki

Pasta hummus z pieczonych białych warzyw.

Falafel, oliwa szczypiorkowa, cukinia, groszek cukrowy, koper włoski, granat

Rozmaryn, boczniak, sos pieczeniowy, rukola, ser Grana Padano

krewetki (5 szt), kremowy sos z Mascarpone, pomidorki koktajlowe, szpinak, ser Grana Padano

oliwa, pomidorki koktajlowe, szpinak, cukinia, groszek, cukrowy, boczniak, marynowane, tofu Inari, soliród, roszponka

Puree ziemniaczano-kalafiorowe, sos estragonowy, Brunoise ze szparagów i cukinii, szpinak

Medaliony z polędwicy wieprzowej z kruszonką z orzechów i tymianku.

Kremowy sos musztardowo-imbirowy, kluski ryżowe Dukboki, fasolka szparagowa

Pieczony filet z okonia morskiego z kaszą Bulgur ze szpinakiem.

Brokuł, czosnek, beszamel z esencją trawy cukrowej i limonki

Pieczone ziemniaki z masłem estragonowym lub frytki, grillowane warzywa sezonowe lub sałatka garden z sosem balsamicznym, sos demi glace z zielonym pieprzem


Pieczone ziemniaki z masłem estragonowym lub frytki, grillowane warzywa sezonowe lub sałatka garden z sosem balsamicznym, sos demi glace z zielonym pieprzem

mus z serka Mascarpone, biszkopty Savoiardi, kakao

Lody waniliowe, coulis malinowe, cukier puder, kruszonka

Świeże owoce sezonowe z musem brzoskwiniowym i żwieżą miętą

Wnętrze hotelowej restauracji L'atmosphere z barem w tle
Wnętrze restauracji L'atmosphere z okrągłymi stolikami, na których znajduje się zastawa.
Zdjęcie lobby restauracyjnego z lobby barem w tle