Choć od świąt dzieli nas wciąż bardzo dużo czasu, my już rozpoczęliśmy intensywne przygotowania, aby móc zaoferować Wam najlepsze doświadczenia w okresie, w którym wkrótce zaczniemy spotykać się w zespołach, aby przy uroczystym stole świętować wspólne sukcesy odniesione w mijającym roku.

Z tej okazji Chef Jacek Filipczyk zaprosił hasztagHiltonBaliceTeam do spróbowania menu świątecznego, które będzie gościć na Waszych stołach podczas firmowych integracji i bankietów, które organizujemy 😍

Spróbowaliśmy tradycyjnego czerwonego barszczu z domowymi uszkami, obłędnego smażonego pstrąga Ojcowskiego z krokietem z nadzieniem kapuściano-grzybowym i kremowym sosem kardamonowym z estragonem.

Na stole pojawił się również wyśmienity Gravlax z łososia, a na deser świąteczne ciasto makowe z sosem z wędzonego jabłka, którego recepturę nasz cukiernik Marcin strzeże niczym, skarbu a tylko Ci, którzy choć raz spróbowali, wiedzą jak znakomity to delikates! ❤️

Ciekawi Cię, co jeszcze nasz chef Jacek zgotował na święta❓
Kliknij w link w komentarzu i zobacz 😍

Planujesz już spotkanie świąteczne dla swojego zespołu❓

To najlepszy czas, aby dokonać rezerwacji i zawczasu dopiąć wszystkie szczegóły. Jeśli możemy Cię w tym wesprzeć, oferując swoje doświadczenie w organizacji świątecznych 🎄 🎁 wydarzeń, zaproś do współpracy hasztagHiltonBaliceTeam

Aneta Dyda, Marta Dąbek i Zuzanna Nosal z przyjemnością pomogą Ci w organizacji świątecznej integracji w naszym hotelu 🙂