Czy hotelarz to profesja przyszłości? Czy to dobre miejsce do rozwoju dla uczniów po szkole ekonomicznej? Ile kosztuje wybudowanie hotelu? Jak zostać kierownikiem gastronomii? Kto w hotelowej restauracji jest ważniejszy, szef kuchni czy menedżer F&B? [...]
To tylko wybrane pytania, które zadano przedstawicielom naszego zespolu podczas spotkania w ramach obchodów Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości, w którym wzięliśmy udział na zaproszenie uczniów oraz grona pedagogicznego Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1 w Wadowicach.
Przedsiębiorczość, to jedna z trzech wartości, która obok rzetelności oraz uczciwości stanowi credo naszego zespołu. Cieszę się, że dzieląc się swoim doświadczeniem, mieliśmy ponownie możliwość wspierać, edukować i inspirować młodych ludzi, pośród których mam nadzieję są również przyszli hotelarze - podkreśla Ewelina Kubaśka HR business partner Hilton Garden Inn Kraków Airport
Podczas wydarzenia, reprezentując zespół Hilton Balice Team, swoimi doświadczeniami i hotelowymi przygodami podzielili się także Adam Marcinek - F&B Manager oraz Michał Popek, odpowiedzialny za marketing.